Родинне свято

11.05.2017 16:44

    11 травня у 2-му класі пройшло "Родинне свято", яке провели вчителі початкових класів Ушинська О.В. та Шевчишин Л.Т. На концерт завітали татусі і матусі, братики і сестрички, дідусі і бабусі…На святі панували тепло та любов, лунали слова-подяки від дітей, батьківське благословення і українські пісні у  виконанні учнів класу.

"Чорнобиль - біль і пам'ять"
31 рік тому в наше життя увійшло слово з різким присмаком нечуваної біди – «Чорнобиль». Страшенний вибух на Чорнобильській атомній електростанції сколихнув планету, обпалив українську землю. Чорнобиль у душі кожної людини асоціюється з болем, пам’яттю про тих, хто віддав своє життя, рятуючи прийдешні покоління.
 
З метою вшанування небайдужості до минулого і майбутнього своєї держави, співчуття до чужого болю, почуття любові до людини, землі, держави 26.04.2017 року у Кізлівському СБК було проведено ряд заходів до дня річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Зокрема, учні відвідали виставку художньої літератури у сільській бібліотеці та послухали розповідь бібліотекаря,Супіга О.В., про жителів села, які були учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС, та проведена виховна година «Чорнобильська трагедія – біль нації»,